Казки для дітей » Розмальовки для дітей » Розмальовки для дівчат
Розмальовки для дітей

Розмальовки для дівчат

Дівчата бувають різні. Існують дуже активні, але є цілком терплячі та уважні. Але об'єднує всіх дівчат одне - розмальовка здатна зацікавити та заспокоїти на деякий час. Найважливіше - знайти того героя, якого полюбляє дівчинка. Існують і універсальні картинки - фея, серце, бантик, ведмедик зацікавлять дитину 3-4-5 років. Розмальовки для дівчаток можна взяти з собою в дорогу - малятко буде малювати в чергах у лікарні, в літаку, машині, в кафе. Розмальовку для дівчаток роздрукувати можна, зберігши їх з нашого сайту. Ми постаралися зібрати найкращі для вас.

Завантажити розмальовки для дівчаток

Розмальовки для дівчаток

В файлі ви знайдете такі картинки pdf:
Феї та героїні улюблених мультиків, яких можна довго розмальовувати та милуватись красою сукні, довгим волоссям та милим обличчам. Читати казку про фею можна на нашому сайті безкоштовно.

Ведмедик Тедді - улюблена м'яка іграшка дівчаток та деяких дорослих.

Чи існує дівчинка, яка не дивились мультфільмів про Поні? На нашому сайті можна читати казку про поні безкоштовно.

Також дівчатам сподобаються розмальовки про космос, замок, бантик.

 

Чим корисні розмальовки для дівчат?

Розфарбовуючи, можна розвинути фантазію і дрібну моторику. Якщо підбирати кольори відповідно до реальних, малятко буде тренуватися малювати. Якщо відійти від стандарту і розмалювати все новими незвичними кольорами, можна потренувати фантазію. Також під час цього творчого процес можна розвинути пам'ять. Можна розмальовувати онлайн в додатку, але більш корисним психологи вважають контакт олівця з папером.
Також розмальовки розвивають уважність та втримують дівчинку на одному місці довгий час. Якщо вона має скоро йти до школи, це корисне вміння, адже скоро за партою доведеться проводити біля 4 годин. Беріть розмальовки з собою в літак або поїзд, чергу до лікаря або коли йдете зустрічатись з дорослими друзями. Обов'язково розмовляйте з дівчинкою про те, що вона думає про героя, чому обирає такі кольори, чи хотіла б мати схожу сукню. Якщо вона не хоче сідати та розмальовувати, почніть робити це самостійно. Так ви зацікавите та заохотите дівчинку повторити за вами.
Тут ви можете завантажити розмальовки для дівчат про поні.
Тут розмальовки для дівчат про ляльок ЛОЛ.

✨️Підписуйтесь на наш Телеграм-канал, щоб отримувати інформацію про нові казки на сайті✨️

Ми створили більше 300 безкоштовних казок на сайті Dobranich. Прагнемо перетворити звичайне вкладання спати у родинний ритуал, сповнений турботи та тепла. Бажаєте підтримати наш проект? Будемо вдячні, з новою силою продовжимо писати для вас далі!

ПІДТРИМАТИ

Про авторку

Маргарита Сурженко

Я засновниця сайту Добраніч та автор більшості казок, що зібрані тут. Казки короткі та сучасні, містять важливу мораль та поширюють цінності добра, свободи, взаємопідтримки, любові до себе. В казках торкаюсь тем екології, досягнення успіху, розвитку емпатії, комунікабельності, адаптивності, цілеспрямованості, критичного мислення. Якщо вам цікаво більше дізнатись про мене, ось моя коротка біографія.

Коментувати

Клацніть сюди

Підтримати проект

Ми вже 8 років пишемо та публікуємо казки на ніч на сайті Dobranich. Ми хочемо зробити світ навколо добрішим та свідомішим. Цю місію складно виконувати наодинці. Нам необхідна ваша допомога! Будемо вдячні за будь-яку підтримку, навіть 50 гривень в місяць є важливою для нас сумою!

Підтримати